fbpx

Naš Tivat više ne smije biti plijen bahatih funkcionera

Naš Tivat više ne smije biti plijen bahatih funkcionera

Podsjetnik na bahatost vlasti u prethodnom četvorogodišnjem mandatu najbolje se može prezentovati na osnovu ponašanja funkcionera koji nisu u stanju da poštuju najjednostavnija pravila, niti da budu u službi građana od kojih primaju platu.

Nepropisno parkiranje i zaustavljanje, vožnja službenih automobila van radnog vremena, iz mandata u mandat, a na teret zajedničkog novca svih građana, nisu novost za Tivćane i odlika su izvršioca korumpirane vlasti. 

Radi se o bahatim funkcionerima koji su na štetu građana nekoliko puta riješavali svoje stambeno pitanje. Naš Tivat i naša Crna Gora ne smiju da budu plijen bilo koje vlasti, ili pojedinaca bliskih vlasti.

Dok za male Tivćane nema mjesta u vrtiću, vlast u našem gradu je tajkunima oprostila novac kojim su mogla biti izgrađena dva savremena vrtića. 

Za svo vrijeme njihove bahatosti i pljačke budžeta grada, Tivćani najurednije u državi plaćaju svoje obaveze, poreze i mjesečne dažbine.

Pravila moraju važiti jednako za sve, ali naši građani su zarobljeni od strane korumpiranih političara na vlasti. Zbog neznanja i pohlepe, politička elita na vlasti pravi pogrešne izbore. Oni brinu samo o tome kako da zaposle članove svojih stranaka, a ne o tome kako da razvijaju privredu i infrastrukturu našeg grada. Umjesto da najviši funkcioneri vlasti budu uzor mladima, oni se ponašaju bahato i neodgovorno.

Interesi građana moraju da budu na prvom mjestu, umjesto da na prvom mjestu bude korumpirana politička elita i partije. 

Odlučni smo da se sa sugrađanima borimo do ostvarivanja zajedničkih ciljeva - da stvorimo sistem koji će prestati da uzima i početi da daje građanima. Alternativa sadašnjoj vlasti će omogućiti da budemo ravnopravni i slobodni, da radimo i zaradimo za pristojan život. Grad u kome će važiti jednaka pravila za sve mora biti naš izbor.