fbpx

Đurašković: Možemo i moramo da vratimo Budvu narodu

Đurašković: Možemo i moramo da vratimo Budvu narodu

Još jednom su, mimo volje naroda, predstavnici OKG DPS preuzeli vlast i pokazali ono što je očito posljednjih trideset godina, a to je da su izgradili sistem koji odlikuju samovolja, neznanje, korupcija i agresija. Čim su zasjeli u fotelje, nastavili su staru praksu, već započetu sa kašnjenjem i neisplaćivanjem plata, praznim obećanjima i bezprizornom prodajom najznačajnijih resursa.

 Kao što su to, vrlo brzo, prema već ustaljenim naredbama sa vrha, u zadnje vrijeme i ekspresno dokazali, ne radeći u korist građana, jer im građani ni sada, kao ni nikada ranije, nisu bili na prvom mjestu – bezuslovno moraju da odu!

 Obaveza svih nas jeste da vodimo borbu za dobar i uspješan život svih u Budvi! Da umjesto korumpiranim predstavnicima DPS-a i satelita Budvu vratimo Budvanima. Zato što ne shvataju šta je interes grada, zato što neće da rade u korist Budvana i zato što im Budvani nisu na prvom mjestu – zato bezuslovno moraju da odu!

 Kada preuzmemo vlast, kao što smo otpočeli prije 3 i po godine, nastavićemo da sprovodimo promjene za bolji život građana, a ne kao što radi korumpirani režim, sprovodeći vlast za interese svojih političara.

 Bićemo ljudi koji će građane Crne Gore dostojanstveno predstavljati, i koji će se domaćinski brinuti o novcu građana Budve i njenom ugledu.

 mr Lucija Đurašković

Predsjednica OO Budva - Demos